Två års firande

Fredag den 1 mars firade vi att anläggningen varit i drift i två hela år! Dagen började med öppet hus i idrottshall. På plats fanns instruktörer från Viking Kraftsport där man fick prova på armbrytning. Det fanns även en stor uppblåsbar hinderbana som var väldigt uppskattad av barnen. Helena Tobiasson, forskare i vårt 3-åriga Arvsfondsprojekt var på plats med utställning med bilder av de tre åren vi jobbat i projektet.

Under eftermiddagen utmanade Stöcke matbutik sina kunder i bordshockey där alla som var med och tävlade hade möjlighet att vinna fina priser.

Senare på kvällen var det dags för middag och firande inne på Zanas Taverna. Biljetterna var slutsålda och det var många glada miner som syntes. Kvällen började med att några elever från Strömbäcks folkhögskola stod på scen och spelade och sjöng. De var superduktiga. Senare tog Stöckes egna lokala Annie Westerlund över och sjöng tillsammans med sin pappa på pianot som även de var otroligt duktiga. Avslutningsvis tog Emilie Conradzon över som sjungande DJ och fick alla i lokalen att ställa sig på dansgolvet.

Stort tack till alla besökare under dagen och kvällen!

Rulla till toppen
Sök