Lokaler

Mötesrum

Innovation X har sin lokal direkt till höger när du kommer in i anläggningen. De hyr ut lokalen som är utrustad med bland annat en TV-skärm, skrivare och ett pentry med tillgång till kaffebryggare. 

Är du intresserad av att hyra möteslokal kvällstid för exempelvis en vägföreningen eller ett styrelsemöten? Läs mer om hur du bokar genom att klicka på knappen nedan eller hör av dig till Nora på nora@innovationx.se så hjälper hon dig.

Idrottshall

Idrottshallen kan bokas av föreningar, företag och privatpersoner, se knapp nedan som går till Umeå kommuns bokningssida umea.rbok.se. Hallen används främst för träning, match, barnkalas och lek, men kan även användas för andra arrangemang såsom mässor, utställningar och konserter. 

För att boka idrottshallen behöver du: 

1. Registrera en användare hos Umeå kommun (om du inte har en sedan tidigare). Läs mer här

2. Klicka på knappen nedan och sök efter ”Mötesplats Stöcke” för att se tillgängliga tider och göra din bokning. Bokningsbara tider: kl 06.00-22.00.

3. För att kunna ta dig in behöver du en nyckeltagg med pin-kod. Har du ingen nyckeltagg sedan innan behöver du beställa en i förväg via mail till fritid.passage@umea.se

4. Betalning av hyra sker med faktura från Umeå kommun. Se aktuella priser för hallhyra enligt Umeå kommuns timtaxa här 

Rulla till toppen