Yoga i Stöcke bygdegård

Lördag 28/8 kl.10-11 bjuder Stöckebygdens Utveckling in till Yoga i Stöcke bygdeård. Linda Evervall kommer håller i passet och är erfaren yogainstruktör och massör. Yogaformen som Linda kommer erbjuda heter HathaYoga sinnesro och är ett yogapass som alla kan vara med på.
”Yogapasset ökar ditt välmående både fysiskt och mentalt ,vi tränar både balans och styrka samtidigt som vi sträcker ut kroppens stela muskler. I lungt och behagligt tempo rör vi oss i takt med det egna andetaget egenom olika stående och sittande asanas(ställningar) ,passet avslutas med meditation och avslappning för sinnet”.
Kostnad:100:- (Pengar går till kvinnojouren och betalning sker på plats via Swish).
Medtag: Egen yogamatta/mjukt underlag
Max 20 deltagare & vi håller 2 meter avstånd mellan mattorna.
Anmälan sker med namn till info@dev.motesplatsstocke.se  (sista anmälningsdag 27/8)
Rulla till toppen
Sök